En hel del!!!

Tjubbs! Nu har majbrasan varit här, olyckligt nog kom ett matteprov några FÅ timmar innan. X_x    Madde skulle sova hos mig och morsan. Fast hon skulle jobba i ett stånd där de sålde sådana påsar med typ gosedjur i. Hon skulle hursomhelst jobba i Hässelby IP eller något sådant! XD Jag var i Ådalen, med Alex och Verra. Vi hade ganska kul, vi stötte på Bianca också. Vi satt i skogen, HAHA! Perv! <3 Det lät faktiskt perverst. ._.  "Vi satt i skogen"... O.o Där satt vi iallafall och snackade om allt möjligt. Elden var ganska stor, men vi stod tyvärr inte där när den tändes. Nåja, vi kom tillbaka till vår förfallna, gamla klätterställning. Jag, Verra, Bianca och Alex satt där med var sin Calippo Cola. Alex gömde sig, SÅKLART, för Gustav. <3 Vi "hängde" i ett slags nät av gummi. (?) Medans Verra först satt på en "gunga" men kom sen upp till oss! XD Bianca var den första som lämnade oss, efter ett tag bestämde vi oss för att gå tillbaka mot elden, folket och hela alltet. Jag gick lite senare för att gå till Hässelby IP, det bestämdes att vi skulle sova hos min pappa.   =D


Alex blev typ sad för Verra tänkte också gå då tydligen, så hon stack också efter ett tag. Jag och Madde hade iallafall kul. Jag fick gratis sockervadd, det hade tydligen varit tio polisbilar där tidigare under kvällen. Berättar mer sen.

Tjubbs!

P.S Jag fick MVG på en novell jag kämpat aslänge med. =D    Trots att jag varit sen med att lämna in den P.G.A tandläkare m.m.



RSS 2.0