Dalarna!

Tjubbs, förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. Det lilla inlägget igår är knappast något att skryta med, än mindre att kalla inlägg. Hur som helst, jag ska till Norrtälje idag. Jag och Madde ska sova där, hos min farsa och han tjej. Blir säkert kul! Imorgon åker vi till Dalarna, vi ska hyra en liten stuga i två dar. Första dagen kommer vi nog bara koppla av efter några timmars bilresa. Dagen därefter, nyårsafton, ska vi på bröllop. Senare samma dag, ska vi fira nyårsafton. Trevligt! <3 Sen på fredagen bär det hemmåt! Så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket. Tar nog med mig datorn, kan höra om jag får låna pappas internetsak. xD Kommer verkligen inte ihåg vad de heter. Ni förstår nog.

Gud, saknar Dalarna så jävla mycket. Så bra och roliga människor! Kommer blir underbart, jag vet det! <3
Den där träffen i somras var ju astrevlig! Iallafall efter någon timme, haha. Jag badade fan, JAG badade. Hade inte med mig plattång eller fön. Så kärlek till mig! ;)
Andra gången, lite senare, åkte vi dit p.g.a mig. Jag ville dit, haha. Marianne och alla de andra blev ju glada. Var lite tomt, gången innan hade vi varit 300 pers nu var vi kanske 15-20. Skillnad men ändå skönt.
This time, tror jag att vi blir ca 100. TREVLIGT! :D

Har inte gjort mycket idag. Vaknat, glott på TV, ätit, mer TV, köpt mjölk, gått ut med hunden, data. Tråkigt! Ska ringa min farsa snart, höra när vi ska åka idag. Kul ska det bli! Har väl bara två saker att göra, haha. Duscha och packa. JI-PPIE! Nu ska jag inte tråka ut er mer, tjubbs!

Sorry för sugupdaten!

Jag är så FUCKING utseendefixerad!

Tråkar...!

Tjubbs, sorry för den dåliga updateringen de senaste dagarna. Sov hos Madde från måndag till tisdag. Kom hem igår, runt kvart i åtta. Jag har haft kul, vi var i stan. Jag träffade Leo! Vi satt och smsa, han visste att jag var i stan och plötsligt säger han att han är på tåget och vill träffas. Madde hänge med, de träffades samtidigt som jag träffade Leo. Så det var andra gången för oss båda. XD

Leo var rolig, han har tagit ut sin snakebite och sin erl. Han som passade så JÄVLA bra i erl. :(  Nåja, han har tagit nya cheeks. :D Skulle jag göra såna, som jag vill, skulle jag vilja ha lite längre ner. Vid smilgroparna, som jag inte har. xD Efter ett tag drog vi hem till Madde och gjorde inte mycket. Tvspel, dator och snacka.

Nu sitter jag här, helt ensam, och vill att www.transan.blogg.se ska updatera sin blogg. Han har ju tydligen färgat håret. Jag tror det blir rosa igen men är inte så säker när han gör en sådan grej av det. xD Kanske annan nyans av rosa? Hope so! :D Nu ska läsa mitt sms och tråka ihjäl, tjubbs!

Lyckad dag!

Tjubbs, idag har tiden flugit iväg. Jag sov hos Alex igår, skulle ha träffat Izabella idag men så blev det inte. Så jag träffade Alex, Felicia och Viktor. Vi var i centrum och lallade runt. Haha! Efter ett tag skulle Felicia hem, hon fyller år imorrn men firas idag, så vi andra stack till t-banan. Jag och Alex åkte in till stan medan Viktor tog bussen hem.

Jag och Alex hade ganska kul i stan och gick både här och där, hon köpte ett par skor på DinSko. Fina på henne faktiskt! :)    Sen var vi i centrum igen för att gå till Kfem, som vi alla fyra hade gjort tidigare. Finns en "tunnel" där typ. Med en plan rulltrappa som vi åkte upp och ner för, inte hela tiden utan vid stod och snacka en också. Påväg dit, försa gången, så Alex Arvid. (!) Alex <3 Arvid och det har hon gjort länge. Så jag smsade honom och frågade vad han gjorde, via sms. Annars hade Alex dött! Det vill vi väl inte? ;)
Han svara! Hasn brukar ju aldrig ha pengar
, så Alex dog typ ändå. R.I.P! Sen återuppstod hon och ville att vi skulle spionera på honom lite. (Han var och handla julklappar med sin bror eller någon.) Sen såg han Alex och oss andra men gjorde inget speciellt. Det var ett ganska långt avstånd på minst trettio meter och han stod i kö till en bankomat. Vilket bara var bra, för hade han fått för sig att gå til oss hade Alex dött på riktigt. Då stack vi till Kfem-tunneln.

Så sen när vi varit i stan åkte vi som sagt tillbaka till centrum. Påväg mot Kfem snackar Alex om Arvid. Hon sa att hon kände sig som en narkoman och ville se honom igen. Strax därefter snackar hon om hur han såg ut, samma frisyr men att hon trodde/undrade om han blivit längre. Just då slår jag till henne i magen med hjälp utav min arm. Arvid är påväg mot oss, endast några få meter framför. Alex såg chockad ut när hon såg honom och han lika så. Jag sa "Hej!", Arvid svara och Alex sa "Hej!" precis därefter. Snacka om att hon var asglad efter det! (Vi gick bara förbi varandra, ingen stannade. Förutom Alex hjärta! XD) Då började Alexandra prata om att hon inte skulle kunna sova nu. Ämnet rullade på tills vi kom till tunneln/rulltrapporna.

När klockan var tjugo över sex var Alex tvungen att gå, jag följde henne en bit och träffade sedan min morsa. Gick hem strax därefter, rolig och lyckad dag! Speciellt för Alex! ;)

(Ingen har sett honom på månader typ! Wow-tönt! xD Så därför var det värt att skriva om.)

Gå snart.

Tjubbs, jag sitter här i min sackosäck. Nyligen plattat håret, nice. Ska ju vara i centrum om en halv timme.  USCH! Orkar INTE gå känns det som, fast det kommer jag ju. Blir nog askul!

Jag är stolt, att jag tog mig upp. Haha. Nu finns inte så mycket att göra. Kanske leka med håret? Vi får se! Ska jag sminka mig? Vad tycker ni? Jag tror det blir ja, om jag orkar men då måste jag börja snart. Nu ska jag göra annat, tjubbs!

Ångest? JAAA!

Tjubbs, nu är det färdigbakad sen någon timme tillbaka och alla har gått hem. Haft mycket trevligt idag. Jag ska snart gå och sova men först ska jag gegga lite till. Ska möta Alex och Jo-Jo imorrn klockan 10. 10!!! Fattar ni? Faaan, vad jobbigt! Första morgonen pp lovet och jag ska upp klockan halv nio. Bajs!

Vill fixa min header också, känns som jag vill börja blogga igen. Läser en jättebra blogg som jag avgudar och älskar. Handlar om en så jävla nice kille som heter Jonas. Det går bara inte att älska! www.transan.blogg.se <3

Borde jag sova nu? Ja. Orkar jag sova nu? Nej. Är jag uttråkad? Ja. Borde jag träna? Ja. Borde jag göra något med mitt utseende? SO FUUUUUUUUUCKING JA!!! Orkar jag det? Nja... Senare. Så mycket och göra och så lite tid. Blablablablabla...! Är jag jobbig? Ja... Stackars er läsare, som inte ens läser. Fuck. Nu ska jag nog sova, så kan jag bocka av en sak från min "lista".

Fått betyg, btw! Fem VG:n... BLÄÄÄ!   Tjubbs!

Julbak!

Tjubbs, ja nu har det gått mer än en månad sen jag blogga, igen. Vilket skämt! Suck! Allt möjligt har hänt, prov, stan och mycket mer. Nu har teatern slutat sen någon vecka tillbaka. Idag var det sista dan i skolan, börjar den åttonde. Jävla sugdatum! Fattar fan inte hur de tänker. Den åttonde är en jävla fredag, varför inte bara flytta fram till måndagen eller något!? Jaja...

Förresten, så har jag fortfarande blått hår! *Stolt!* Både gett och fått julklappar idag. Till Verra gav jag en yaoibok som hon ville ha, manga. Anna fick en mugg, med Michael Jackson. Jag fick en bok med 70 recept, om bakelser, bröd och choklad (Allt var med choklad!) av Verra. Tack igen! Av Anna fick jag hårspray (!!!) och vax (!!!), fatta glädjen. Shockwaves, röd burk, vax. Älskar den! Hårsprayen har aldrig testade men gissar på att den är helt okej, inte det bästa för det jag vill göra med mitt hår. Men säkert bra om jag bara ska platta och så.

                                                                       Yes, i love hair!


Idag är det julbak! Kom hem för någon timme sedan. Vi gör lussebullar nu, mums! Sedan ska mormor komma, Sandra (Min moster!) och min gammelmormor är redan här. Efter det ska vi käka Ölandspasta, min favoriträtt typ. <33333333333333333  Sedan ska vi "baka" chokladkrams. Typ nötplattor, kokostoppar, tryfflar och mycket mer. ^^

Imorgon ska jag fira en till minijul! Det ska bli askul! Jag, Alex och Jo-Jo ska till stan, Hötorget. Vi vet en god "resturang" med asiatisk mat. Niiiice, asgott faktiskt! <3 Så där ska vi mysa, äta och ge varandra paket. Trevligt! :>

Nu ska jag gå tillbaka till köket för att se vad som händer. Tjubbs!

RSS 2.0