Böcker i mängder

Tjubbs, jag sitter här och käkar mellanmål. Macka, utan smör men med skinka. XD Jag ska upp till centrum och lämna böcker på bibblan. Suck! 13 stycken! >.<  Sen ska jag kanske träffa Izabella. ^^' Oj! :O Nu är mackan slut! x'D Det är håltimme på måndag! YES! :D På matten! YAY! :D Fast vi har en ganska stor matte-läxa till på tisdag men ska göra lite här hemma och lite i skolan, I think. Tjubbs!

Snabbis! xD

Tjubbs, har varit med Alex och Madde idag, fett kul. Madde är fortfarande här. Vi har haft fett kul, hon ska sova här! :D Hon börar ändå lite efter 09:00 imorgon så hon hinner. Mamma ville inte att hon skulle åka komunalt så här sent. ^^' Så hon övertygade sin pappa, med hjälp av min mamma. XD Nu ska hon hoppa i duschen för att tvätta ur sprayfärgen. XD


Tjubbs!

Aj...!

Tjubbs! Madde har gråtit mer. Ihålig, tom, värdelös! D: Jag kanske ska träffa Madde imorgon, det blir lättare att prata öga mot öga. Alex kanske ska följa med, ska höra med henne imorgon. Madde har hittat sitt busskort, visserligen går det ut 31/8 men ändå. :D Jag hjälpa dig Madde! Jag älskar dig! Jag vill så gärna att allt ska bli bra, vill ta Madde i min famn igen. Säga att allt ska bli bra.

Jag pratar med henne nu, hon är påväg hem. Hon har varit med två kompisar. Hon är ledsen, jag hör det, känner det. Fast det ska inte vara så! Jag ska kunna trösta henne. När ens vän är ledsen ska man trösta, ag vet inte vad jag ska säga längre. Jag älskar dig Madde! Hoppas du fattar det. Du kan ringa när som helst, om klockan är 03:00 eller 15:00 spelar ingen roll. Ring mig när det är skola. De ända gångerna jag inte svarar är om jag inte vaknar eller om jag har lektion. Om jag inte svara, när det är natt, ring två gånger!!! Ring! Lova! Jag vill fixa allt, alla. Nu!

Jag vill bara att alla mina vänner ska må bra! Jag vill vara Superman och rädda alla, från andra, från säg själva, från världen. Rädda allt och alla i nöd. I WANNA SAVE THE WORLD! D:


Tilda, Jo-Jo, Verra, Anna, Alex var inte ledsna. Jag vill hjälpa er med! Ni kan också ringa när som helst! Lova att ni gör det om det är något!? D:

Ihålig...

Tjubbs, jag sitter här med en sådan dålig känsla i magen. Madde sms:ade och frågade om hon skulle säga till den hon är kär i att hon är det. Låt osssäga A. "Hm, ja det tycker jag. Kanske inte idag dock!" något i den stilen svarade jag. När jag och mamma var uppe i centrum så såg jag att hon skickat två sms och så märkte jag att jag missat ett samtal. Jag ringde upp, hon var med A och två andra kompisar, fast en bit ifrån för att kunna prata med mig om A. Hon visste inte vad hon skulle ta sig till, om hon skulle säga, när hon skulle säga. Madde hade redan försökt prata med A men orden hade fastnat i halsen. Fan vad det sved att höra henne. D: Hon grät, så hjärtskärande. Så jävla sorgligt, ville så gärna åka till Ekerö och krama om henne och säga att allt blir bra. Fast jag var fast med mamma och hade inget busskort på mig. Inte för att jag vet om jag hade fått åka för mamma men ändå. I början av samtalet frågade vi varandra var den andra gjorde och mådde. Jag mådde bra, hon mådde dåligt. Vi snackade, mest hon. Madde grät, jag dog inombords. Jag känner bara känslan i magen. Tom, meningslös, hopplös, jag vet inte.


Vill fortfarande åka dit och krama om henne, kan inte klockan är för mycket. Om jag bara vore äldre... Ihålig, sorgset, dött. Gråten jagar mig och samvetet blir värre och värre. MADDE FÖRLÅT! Jag älskar dig så jävla mycket! Tjubbs!

Paj!

Tjubbs, har inte haft tillgång till datorn sen sist. I´m sorry, guys! Igår var det skolfoto, jag är inte så hysterisk som alla andra så att säga. XD Fast jag hade ställt mig hår, fast det skulle jag ändå gjort. No makeup! :O Oh no! No makeup on the photo! XD Jag kan säga att jag inte var så... ^^' Vi fick håltimme sista timmen som var NO och p.g.a skolfotot hade vi ingen matte heller! :D Igår hade vi även hemkunskap, första gången på hundra år! XD Det var kul, jag och Alex gjorde paj tillsammans. ^^ Man skulle göra äppelpaj eller rabarberpaj men jag gillar inte det. D: Fast jag och Alex fick göra med björnbär istället! :D Sen gjorde vi vaniljsås också! ^^

Jag gjorde en sak som förbättrar mitt betyg i hemkunskap också! Jag frågade Fia, vår lärare, om vi fick pröva med kakao i. Så att det blev chokladpaj typ. x'D Hon sa att det var bra att vara kreaktiv och tänja på gränserna! XD YAY! Den blev jättegod! And here comes the pic´s! :D



Innan degen är på plats! xD


Deg! XD


Jag som degar! x'D Mitt hår hade rasat ihop! D'x



Alex diskar! XD


Min tallrik! XD


Alex tallrik! XD


Oh no! The paie is gone! Kanske Gegga stulit den!? O.o


Här är Geggamojja! O.O TJUVEN!? Njaaaaaaaae! XD Det var fakiskt Alex! ;)


Här är receptet! :D


Om du hade svårt att läsa av receptet:

1/2 dl vetemjöl.

1 dl havregryn.

2 tsk socker.

50 g margarin.

:D

Nu ska jag ringa upp mamma, missat samtal. D: Tjubbs!


Den som väntar på något gott...

Tjubbs, titta vad jag gjort! :D


Omelett! :D

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Velat ha omelett i två-tre dar nu, inte så mycket men ändå! xD

Jag gjorde såhär! :D

Jag blandade tre ägg och en eller två skvättar mjölk i en skål. x'D

La en klick smör i stekpannan som jag lät smältas.

Jag hällde sedan över mjölken och äggen i stekpannan.

Jag rev ner lite skinka i omeletten och saltade lite.

KLART! :D

Tips på vad man kan göra mer! :D

Du kan steka skinkan först om du vill.

Du kan byta ut skinkan mot bacon, salami eller det du vill ha.

Du kan ha svartpeppar i.

Du kan skära en tomat eller en annan grönsak att ha som tillbehör.

Du kan ha i så många ägg som passar dig men kom ihåg! Inte för mycket mjölk!

Tjubbs!

Nice day with friends!

Tjubbs, var i stan med Alex och Jo-Jo idag. Först åkte jag och Jo-Jo in, vi gick av på Rådmansgatan och gick till Drottninggatan. Först gick vi fel så det blev en liten sväng. x'D När vi var framme, högst upp, såg vi sorgligt nog att både Shock och Tahj Mahal, som Jo-jo ville checka in, var stängda! :O Gå aldrig dit på söndagar... ^^' Vi gick därför neråt mot T-Centralen men vi ångrade oss och svängde in på ett ställe. Där det finns några asiatska affärer! :D De säljer Pocky till niceprice! :D Mycket annat med, vi typ dräglade. Jag köpte ett paket koalor och en Mirinda! <3 Hon köpte Pocky och koalor.  XD Sedan tog vi t-banan till Rådmansgatan, lata men vadå vi har hade gått mycket även fast det inte låter så. När vi var framme gick vi mot Tegnérgatan, gick över ett övergångställe så vi stod vid Coop. Där svängde vi vänster och kom till en annan asiatisk affär! FAST det var stängt! D: Då tänkte vi "Det finns ju en affär mittemot!" men den var också stängd! D'x Så efter ett tag gick vi tillbaka till t-banan.


Mirinda! <3 You got to see her! ;D
 

Jo-Jo ville ha sushi så vi drog till Gallerian, man kunde gena där. :D Fast det var också stängt! XD När Alex ringde så bestämde vi oss för att mötas i Gamla Stan. Vi gick genom Gallerian igen och kom till Kungsträdgårdstunnelbanan! SOM ÄR STÄNGD! Allt är ju stängt! xD Så vi gick därifrån till Gamla Stan´s t-bana. Värsta mortiondagen! ;D Jag, Alex och Jo-Jo drog till 7Eleven där vi åt lunch. Efter ett tag drog vi till SF, Jo-Jo lånade deras toa och sen gick vi över till Expresso Hause! Där alla köpte en varsin Frapino! IGEN! XD Alex och jag tog choklad medans Jo-Jo tog en blandning av mango och jordgubb, som var godare än jag trodde.


Jo-Jo´s Frapino! XD


XD Vad ska man säga!? FRAPINO! <3


Alex fick oss alla att dricka Frapino´s!  XD

Sen gick vi till t-banan! XD Vi åkte till Hötorget för att kolla in de asiatiska affärerna. Jag ville köpa Dumplings eller något sånt. xD Fast de hade bara grönsaksdumplings! D'x Jag ville ha kött eller var det var jag åt sist. ^^' Grönsakssaken hade ju funkat men det blev inte så! XD Efter att vi virrat omkring där bestämde vi oss för att dra in på en asiatisk "resturang", det var take away om man ville men vi käkade där. Vi delade på en nr 16. <3 Kyckling med cashew nötter. Asgott men väldigt stark, speciellt i början! XD Vi åt först med oranga pinnar men sedan hämtade vi även skedar. ^^'


Yummie! Min mobilkamera sucks so sorry! x'D


De coola och oranga pinnarna! <3 :D

När vi var klara tog vi pendeln till Spånga, därifrån tog vi buss. Sen kom jag hem. x'D Tjubbs!

Stan och bilder! <3

Tjubbs, idag har jag räknat matte och varit i stan! :D Vi var först i T-Centralen och lallade runt... Vi köpte presenter till Madde! xD Sedan gick vi till Hötorget och köpte Pocky och koalor. Alex köpte Mirinda! <3 En goood dryck! :D Sedan åkte vi till Gamla Stan och häckade. Alex visade var hon ville bo. Någon hade pissat där. x'D Sedan gick vi till SF för Alex ville ha en kalender, de hade endast Hello Kitty och Naruto. Hon ville inte ha det. x'D

Efter en stund sprang vi in till Expresso Hause och köpte en varsin Frapino. <3 Gott! Så vi satt där och snacka och drack Frapino och åt koalor och Pocky´s.

Sen drog vi till t-banan och åkte till Odenplan, vi tänkte ta bussen till Frejgatan där TokyoStop är men vi tog fel buss! xD Efter ett tag kom vi tillbaka till Odenplan och tog rätt buss. Fast det var stängt! Dx Vi var typ 10 minuter för sena! D'x  Efter det drog vi till Alvik och träffa Madde, vi var bara där ett tag. Madde kanskekanskekanske ska börja i vår skola! :'D Sen drog vi hem! Dagen var skoj! :D Tjubbs!


Alex med våra kära Frapino´s! <3


Jag som ser CEPE ut med min Frapino! <3 Mitt hår ligger konstigt för jag hade keps på mig precis innan bilden togs! x'D


Min Frapino! <3 Och Alex nya, fina väska! <3 XD


Tjubbs!

Läxor, muffins och film! :D

Tjubbs, nu är jag reda att blogga. Igår gick jag till skolan, såklart. xD Ganska lugn dag, Pippi kom på lunchrasten. Hon tänker inte byta! D: Hennes mamma tyckte det var dumt att utnyttja skolan genom att kommaoch sen inte börja för att hon redan vet att hon vill stanna i sin egen klass. Hon som skulle fått plats i min klass! Dx   MA/NO! (A)  XD   Vi fick vår första läxa igår, matte. ^^'    Sen fick jag tyska läxa också men den är ganska enkel! ^^ 

När jag kom hem bönade jag och bad om att få göra muffins, vilket jag fick lite senare. Fast utan frosting, så det blev chokladmuffins. (Mamma ville ha det! XD) När jag skulle känna, med potatissticka XD, om de var klara råkade jag bränna fingret. Kom åt med fingret mot ett sånt där varmt rör där uppe. Dx De blev säkert goda! XD  Vi kollade på Häxprocessen och åt glass med chokladsås. (Mammas idé sooo nyttig. Jag hänger bara på! ;D XD) Filmen var bra, förutom att den hackade lite två gånger. D: Så om ni gillar långa filmer se den! Den var tre timmar lång! XD Mamma = suicide!

Nu sitter jag här och har ätit upp min frukost sen ett tag tillbaka. xD Måste ställa undan disken, tallriken, i diskmaskinen sen då. Kl 13:30 ska jag och Alex mötas i stan, vid Kultanmuren. (Muren vid Kulterhuset!) Vi ska kolla efter presenter och jag ska kanskekanskekanske köpa hårfärg om jag får. Jag måste fråga! :O  XD Gör det lite senare. Jag tar med två muffins så vi behöver inte gå på värsta fiket eller så, bara ta någon lättsam lunch! ^^ Annars kanke vi ska köpa Pocky m.m också. :D Tjubbs!

First schoolday and first outfit! xD

Tjubbs, jag har nyss kommit hem från att handla på Coop. En STOR Coop! x'D Jaja, idag var första skoldagen! :O

Jag och Alex möttes klockan 07:40 i V-by centrum och gick till skolan. Då upptäckte vi att den var TOM! :OOO Hela koridorren var öde, så Alex ringde Linda. x') Hon hade smsat för ungefär en månad sen att vi började kl 8 men nu sa hon 09:15! x'(

Efter ett tag gick vi upp till centrum, Alex ville köpa pennor. De hade inga pennor på varken Coop Extra eller Hemköp så vi gick tillbaka till skolan. Vi kom fram lite efter halv nio. Sen var vi i klassrummet och mentorerna pratade om scheman, skåp, regler m.m. Jag och Alex kom jättenära varann! Samma rad! Skåp alltså... x'D Båda fick överskåp! YAY! Även Verra och Anna var där. Inte i samma rad men mittemot! :D (Det är tio skåp i varje grej! xD Fem över- och fem underskåp. Likadant mittemot. Sen är det en ny grej med skåp. ^^) Tror det finns plats för Pippi där om hon börjar! :D Sen åt vi, köttfärsås med spagetti. Efter lunchen hade vi rast ett tag, sedan samlades vi på gården utanför M-porten. Vi gick mot Nälsta, när vi var framme körde vi brännboll m.m! xD Vi slutade ca 13:30. Jag, Alex och Anna drog upp till centrum där vi gick in i bokhandeln. Alex hittade inga pennor och ingen kalender. Så vi gick till Lagerhaus! <3 Fett nice affär! 8D Vi kollade på böcker och allt typ. Alex köpte pennor där det står "Tugga här" högst upp på. 8DDD Sedan drog Anna hem och jag och Alex tog bussen till Pippi! :D

Vi höll på med allt möjligt, sedan åkte vi hem! XD


Här kommer outfit! :D First time ever! Min mobilkamera är inte så bra! x'D Ska börja använda digitalkameran om jag får, vilket mamma sagt att jag får för vi har två och en system. xD Måste bara hitta den! ._. Vi har värsta ordningen men den var borta sist! :O Ajja! x'D Här är bilden! CEEEPEEE! :'DDD





Tjubbs!

Just friends! :D

Tjubbs, idag har jag varit med Pippi och Nellie! YAY! :D Båda är från teatern. ^^ Vi hade kul, först var vi i centrum och lallade runt. Pippi köpte en kajal på MakeUpStore. <3 Sedan tog vi bussen ner till henne. Där fixade jag med hennes hår, yay! xD Hon provade sin nyköpte, och förstköpta xD, kajal. She liked it! :D Ofc! >:D ^^ '

Lite senare drog vi till Nellie och satt på hennes rum, det var kul! 8D Vi kollade lite grejer på datorn, lite grejer i hennes rum och så. Annars snackade vi bara. ^^'   Efter ett tag tog jag bussen hem! Som kom, bara för att jag är bäst, efter en minut! :DDD

Pippi kanske börjar i min skola! :D Tyvärr inte i min klass! Dx Det finns tydligen inte plats där, fast det borde det göra. Förra året slutade två, TVÅ! Bara EN ny började! Så, det måste finnas plats för Pippi! Dx Hon ska iallafall prova på ENG/SO klassen på fredag. YAY! Jag går i MA/NO... Med Alex! :D Fast Pippi har tur, hon känner Verra i ENG/SO. Vi brukar vara med henne och Anna. (Som båda går i ENG/SO!!! XD) Om hon gillar schemat och allt, vilket hon M.Å.S.T.E göra! XD Börjar hon redan på måndag! YAY!

Alex is home!

Tjubbs, varit borta. IGEN! :O Har inte kunnat skriva, så skriver nu! xD Skolan börjar imorgon. Orkar inte, vill inte men måste. Dx Igår var jag i tan med Emelie, Natti och Madde. Vi hade kul! <3 De fixa nya friends till oss! 8D Alice, Leo, Agnes, David och en till tjej. Leo och Agnes var roligast. Plus socialast! xD

I förrgår var jag med Alex och Jo-jo. FAN VAD KUL! :D Man har ju inte träffat Jo-jo på 12 dar men det är inget jämtfört med Alex. I 2,5 MÅNADER har man fått vänta! x'D Kul var det. Idag har jag även läst Alex blogg... Dx Rolig och tråkig. Rolåkig som Alex sa. x'D Ses imorrn! <3

Jag ska träffa Jo-Jo och Nellie idag. Båda från teatern. Vi ska ses i centrum, vet inte när. Det blåa i håret börjar gå ur. Det började med det snabbt. Först "fällde" jag färg. x'D Sen har solen och duschen hjälpt till också. ._. Skriver mer om mitt hår sen, för det är jag bäst på! x'D Tjubbs!


Dalarna AGAIN!!! :O

Tjubbs, sorry att jag inte skrivit så mycket. Har varit i Dalarna, är fortfarande i Dalarna. xD Har hälsat på lite släkt här men idag blir det älskade Stockholm igen. 8D Vi åker runt 16-17 skulle jag tro. ^^ Det har varit ganska kul! 8D Finns inte så mycket att göra, mest snacka. Plus alla från sist var ju inte där, SÅKLART. Det var ju släktträff då! xD Fast några hade nyligen åkt hem, de brukar vara där ganska mycket under sommarn. Så jag missa Emma och Ella! D'x

Alex kommer hem imorgon! :DDD Jag är överlycklig. XD Jag ska träffa henne på söndag! YAAAY! Med Pippi, som varit borta på något läger i elva dar. X__x   LÄNGTAR! <3 Längtar efter Alex, Pippi, Madde, Tilda, Verra och Anna! xD Saknar er!

Madde kanske ska sova hos mig idag! :D Hos mig och pappa! ^^ Beror på när vi kommer fram, vad hennes pappa säger. Min pappa s'ger det är okej om jag diskar och städar lite. Fast sist jag var där var det ganska rent! :D Vi kan inte åka förrns Matts kommer hem från smedjan! X__x  Där han jobbar! ^__^  Han gör något som vi ska ta med till några som bor i Stockholm. x'D KOM HEM MATTS! No fense men jag vill åka! >.< Så att Madde kan komma... ^^'  *HOPPASHOPPASHOPPAS!* XD Read and comment! ;) Tjubbs!


Bästpower på frukostätaren

Tjubbs, jag är bäst! :D Jag är jätteduktig, jag har börjat käka frukost! Jag har nog gjort det nästan alla dar i streck sen Öland, fast kanske fuskat lite. Hm? Jag har iallafall inte fuskat sen jag var i Strömstad. Haha, tänk vad mycket jag gör som jag inte berättar för er. ;D A real angel! (A) Så stora applåder till frukostätaren! :DDD Tjubbs!


I´m blue!



Tjubbs, vet ni vad jag har gjort idag? Jag har färgat håret. BLÅTT! :D <3 Jag gick in till mamma och frågade och hon sa ja! :O :D Hon tror inte det kommer sitta, tror inte jag heller. :( Har gått ut två ggr, då körde vi bara en fet linga. xD Nu körde vi hela! :D Senare läste jag i ett forum att det skulle sätta sig bättre om man ha något för håret. Typ folie eller något. x'D Vi hade inte riktigt en hel burk, utan ungefär 2/3. xD  Samma tjej sa att man behövde en burk fr axellångt hår. Med tanke på att jag har way mycket kortare skulle det räcka. Det gjorde det också! :D Lite små blondt i botten och kanske lite i det långa. Mamma är inte den som snålar med hårfärg, alltså hon hjälper mig, så hon brer på. DET ÄR BRA! :D Även om det släpper ska jag nog fråga mamma om jag kan få köra med en hel burk fast att vi bleker utväxten lite först. (A) PLUS att jag då vill ha typ folie runt huvudet, bara för att testa. xD Tänkte lägga in några bilder.
Långa sidan, vafan är det för min!? XD



Korta sidan! xD Jag blir cp på bild, speciellt med mobilkamera. HAHA!

Tjubbs!


Bad update! D:

Tjubbs, jag vet! Updaten på det här stället suger, HÅRT! XD Alex är i Ukraina fortfarande. Dx Hon kommer hem den 15:de, jag och Pippi ska träffa henne den 16:de!!!  :DDD Jag längtar! 8DDD Sen sist jag skrev har jag träffat kompisar! :D Det har varit kul. Har träffat Madde, min kära Madde! :D Efter minst fem veckor! D'''x   Fast nu, nu har vi träffats! :D Fan vad kul vi haft, hon sov över här. YAY!!! Jag mötte henne i Bromma sen åkte vi hit igen och babblade. xD Dagen efter åkte vi in till stan med Tilda. YAY-JIPPIE-DAG! X'D Tyvärr åkte vi hem ganska tidigt, Tilda skulle ta hand om sina hundar som var hemma ensamma. ._.  Jag och Madde hängde med tillbaka till centrum där vi gick omkring och pratade mera! Sen skulle hon hem senare. Vi sprang runt i alla affärer där de sålde filmer. Jag hängde med till Bromma, så vi gick av i Blackeberg och tittade i deras videobutik. De hade bara filmen på VHS. D'x Sen kollade vi i videobutiken i Bromma! xD Där hade de en av de nyaste. Som jag sett nyligen och det var hyrfilm ej kp. D'x


Filmerna jag letade efter var Pokémon! :DDD De har alla på MegaStore! 8'DDD   Sen kom Maddes buss. BUHUHUHU!!!!!! Jag ringde pappa när jag gick mot T-banan. Vi skulle ju utomlands, frågan var bara vart. Han kollade och de mesta var tvåveckors, så det gick inte. Skolan började ju om tolv dar, inte fjorton. Dx Hursomhelst vi bestämde att spara pengarna och samla mer. Så att vi i januari eller någo sånt kan åka till Japan!!! JAPAN!!! <3  :DDD I två veckor! Kanske t.o.m två och en halv!!! På onsdag ska vi åka till Dalarna! Hälsa på några släktingar, blir nog kul! :D Det var det. Vad tycker ni min blogg ska heta? (Om jag gör en ny, nu till åttan?) Tjubbs! ^^'

Länge sen!!! Tjockis!

Tjubbs, länge sen jag vet. Jag ska nog göra ny blogg när jag börjar åttan... Tänker inte skriva om vad som hänt sen sist, för jag minns ej ordning och balbalblablabla. Tråk!

Jag har gått och blivit en tjockis! xD     Nej men seriöst, jag är överviktig! D'x  Jag väger tre kg för mycket enligt mamma. Så nu vill jag gå ner, hehe. Fast inte än... Jag vill nog tjocka på mig först, haha. Äta lite godis, god mat och blablabla och sen. Sen när det bara är typ en vecka kvar av sommarlovet, kanske innan, ska jag träna. Börjar väl smått nu. Några sitt-ups har jag gjort några gånger. Om man nu kan kalla det sit-ups, heh...  XD  Jag ska cykla också. Leva lite mer, ta hand om vänner och kompisar M.E.R om möjligt. Såklart det är möjligt. Måste även börja plugga mer, nu när betygen snart kommer. SUCK!!! Plugga till prov och göra ännu mer läxor låter inte så nice men det är ett toppviktigt måste. ^^' 

Jag och Jo-jo var på Grönan idag. JÄTTEKUL! :D Vi åkte Insane en gång, Jetline 24638 gånger hehe. Sen åkte vi fritt fall och katapulten tjugo gånger. :DDD  Vi åt fish and chips och drack cola och slush! <3 Vi spelade en del också, hehe. Jo-jo vann en liten nalle, jag vann godis. x')

Det var bara det jag skulle skriva typ. Så nu drar tjockisen. Tjubbs!

RSS 2.0