Ergonomi och annat!

Hej, nu har det gått ett par dagar. De fyra dagarna man varit ledig har varit trevliga. Nu sitter och med en skoluppgift och skriver om ergonomi, förklarar snart. Det står att man ska ta små pauser då och då, eftersom man bara kan koncentrera sig i ca 20 minuter så detta är min paus. Senare idag ska jag duscha och kanske cykla. Nu till ergonomi! 

Ergonomi betyder läran om anpassning av miljön och arbetet till människans behov och förutsättningar. Ofta handlar det om hur arbetsplatsen ska vara för att inte slita på vår kropp i onödan. Exempel är: Arbetsställning, arbetshöjd, ljus, ljud och klimat. Genom att tänka på sin kroppshållning och hur man lyfter, bär, skjuter eller drar något kan man förhindra arbetsskador.

Haha, fail! XD Det var typ svaret på första frågan som löd "Vad är ergonomi?", nu har  ni väl tröttnat på det ordet? XD Hursomhelst så har jag paus från det nu! Jag tror inte jag kommer hinna cykla idag. D: Kanske en annan dag.


Gammalt och nytt folk!

Hej, nu har det gått ett tag. De gillade mina muffins, btw! Jag har haft kul de senaste dagarna! Träffat gammalt och nytt folk, yay! Igår blekte jag utväxten och färgade om det rosa. Duschade imorse, så håret är nyfönat och nyplattat! :D Det är nice! Idag ska jag träffa Izabella och sen dra till någon show med familjen. Typ käka och så. Wellwell, nu ska jag göra något medans jag väntar på att Izabella ska bli klar. XD

Muffins och kärlek

Hej, idag har jag bakat muffins. Till sjukhuset. Imorgon är det ju sista praodagen. Ska bli både kul coh tråkigt. Sen blir det Stockholm! Genrep på lördag, uppspel på söndag. Teatern snor hela min helg! >.<

Idag är jag verkligen älskad! Sebastian och Rasmus försökte få mig till stan, Carro och Amanda försökte få mig till Vällingby och Madde och Emelie försökte få mig till Ekerö. XD

Det blev 24 STORA chokladmuffins! :D Amila och pappa har tagit en var och säger att de är goda. Ska kanske prova en lite senare.

Btw, jag är så jävla trött på kärlek. Jag är ju typ aldrig kär, så långt hinner det aldrig gå. Det kan finnas ett intresse men that´s it! Tyvärr. Antingen så är det jag eller den andra som inte är tillräckligt intresserad. Suck... Så alla kärlekskomplikationer kan DÖ! Let love be simple! <3  XD Bye!

Så jävla...

Hej igen! Orkar inte berätta just nu, klarar knappt av att tänka på det. Idag har man duschat och ätit frukost. Det är ju bra! Ledig från praon idag, ska träffa Alex. Sen ska vi väl samla ihop människor i centrum. Känns som jag verkligen behöver det. Måste köpa blekning, betala skulden till Alex, pengar till mobilen och kanske lunch. Har inte abonnemang längre, senaste mobilräkningen blev för hög. Mamma och pappa tycker att jag smsar för mycket. Men jag har comviq kompis, så messar ju gratis till alla med comviq. Det är väl bra.

Monster av Itchy Daze går på repeat. Om och om och om igen. Så jävla skönt, så jävla fin, så jävla rätt, så jävla ont!

Fan!

Hej igen. Nyss var allt bra, nu bara några timmar senare är allt skit. Tänkte på dig hela dagen. Tänker fortfarande på dig. Var ofokuserad på praon, tur att vi inte hade något att göra. Tro mig, det var öde.

Trodde det skulle bli vi men nej. Inte alls. Det blir inte vi, inte du och jag. Varför skulle det? Vi älskar varandra men du kan inte. Den andra flickan, hon dör då. Mår fan inte super just nu.

Monster - Itchy Daze, knarklåten just nu. Stämmer in så jävla mycket...

Mycket har hänt!

Hej igen! Uppcon är över sen ett tag tillbaka. Skriver mer om UC senare, har ej bilder på denna dator. Har fått massa nya vänner, från UC och Stockholm. Nu är jag fast uppe i Norrtälje, praoar på Norrtälje sjukhus. Har fått se ett trackbyte, en knäoperation och när de elchockar en mans hjärta. Det är ganska kul, ibland är det ju mindre kul. Men är det inte alltid så? Just nu äter jag lunch. Praon börjar 14 och slutar 20 så måste ha något i magen. XD Fast kommer få en timmes middag sen. Fan vad glad jag är att jag bara har fem minuter till sjukhuset. XD

Sitter vid msn och försöker hjälpa en kille i min klass. Han har skrivit en bit till en låttext. Grunden var väl bra men den MÅSTE justeras. Han blev glad när jag sa det, verkar det som. Haha. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Eller jo! Tack vare Jo-Jo, www.neonorange.blogg.se, har jag hittat en låt jag letat efter. Jag har hört den på Bandit när pappa kört mig till skolan men vi missade jämt vad artisten hette. Itchy Daze - Monster. Awesome! :D Bye! XD

RSS 2.0