Torsdag! <3

Tjubbs, nu är det sommarlov sen i tisdags.  Torsdagen efter det var jag, Alex och Arvid med varann. Jag och Alex träffades runt tio i två, Arvid var sen, han hade glömt vilken tid vi skulle ses och mumlade något om tre. Jag och Alex gick och köpte slush. Vi stod vid t-banan och pratade och plötsligt såg Alex Tilda och hennes kompis. Vi smög oss på dem och skrämde dem. Hehe! xD Tildas kompis hette Felicia Tingeling. xD Min och Alex slush var slut, så vi bestämde oss för att köpa en ny varsin slush. ^^ Lite senare kom Arvid, alla hängde med varann. Vid fyra drog Tilda och Felicia. Vi andra drog till T-banan, vi kom bara till Alvik. Hehe. Innan det hade vi ätit mjukglass med strössel och Alexandra hade köpt sina älskade såpbubblor. x'D Vi åt middag på Vällinghus, jag och Alex tog en varsin "Kyckling med chasewnötter". MUMS! Arvid tog kebab, hehe. Fast han/hon som stod i kassan glömde ta betalt! <3 XDDD   Sen köpte vi biljetter till bion "Baksmällan". Den var askul!!! :DDD Se den, det är en order. Om du inte lyder blir du en korvpotatis. x'D Efter filmen, som dragits över, ringde Alex sin mamma. Hon hade sagt tidigare till sin mamma att vi dkulle vara framme runt halv. x'D  Slutade med att alla väntade i Hässelby Gård med Arvid och väntade på hans buss. Sen drog jah hem. ^^' Tjubbs!

R.I.P. MJ! <3

Tjubbs, fan vad synd att han är död. D'x Min kompis Anna och min moster Sandra verkligen älskar honom. Min moster har haft ENORM tur att få träffa honm, flera gånger. Hon var till och med där under rättegången för några år sen. Han som var så peppad för alla konserterna... =(    Hans kropp orkade ju inte med mer, min moster kände på sig att han skulle dö innan. Fan vad tråkigt alltså. =(   Vet knappt vad jag ska skriva...  Men han har ju mått dåligt jävligt länge också. Hudcancer m.m...  Han mår säkert bättre där han är nu. Som min mamma sa, jag tror inte riktigt vi fattade hur jävla stor han faktiskt var. Han var som Elvis, fast p0pkung... Bye MJ! <3    Tjubbs!

Dalarna

Tjubbs! Nyss kommit hem från Dalarna! x'D Värsta släktträffen, alla kände mig men jag kände igen. x'D  Typ. ._.  Vi var ca 160 pers!!!  =OOO   Hade först lite kul, sen asstråkigt, sen ASSASSROLIGT! :DDD Jag följde med några och bada. Fett kul, ganska varmt, lite kallt ibörjan men varmare än 15 grader. Fullt ös hela natten, eller de flesta (gamlingarna) xD, drog sig tillbaka under kvällen. Sen stack vi till ett hus som hade tre plan var 160 kvm på varje! O.O Vi satt runt ett bord och snacka, jag gcik och la mig runt halv fem. XD  Men några andra var uppe till halv sju. O.O  XD Har åkt bil nu tillbaka fett länge, ganska tråkigt. Sms:a lite, ringde och bestämde att jag och en kompis ska träffas imorrn, musik. Annars just boring. XD Tjubbs!

Dissad av min egen mamma!?

Tjubbs, nu är jag irriterad. Min mamma klagade på att jag varit borta i nästan två veckor. Vilket inte stämde, eller nästan, jag hade ju kommit hem någon dag däremellan. Heh... Jag frågade om Izabella, en kompis till mig, fick sova över. Det fick hon inte och det förstår jag. Min mamma sa:
- Du har varit borta i två veckor, och nu vill du att en kompis ska sova över. Det är inget hotell!
Visst det försår jag och accepterar jag till 100%. Jag frågar lite senare om hon vill se på film med mig, men hon hade ingen lust med det just då. Så jag frågade lite senare om jag fick träffa Izabella i centrum och det gick bra. Sen kommer jag hem runt 17:00 och hon frågar något om sin webbdesign, jag säger att jag inte kan något om hur man fixar den. Min mamma frågar om hjälp över text och annat, men när jag väl kommer med förslag lyssnar hon inte eller ignorerar. Sjukt irriterande, be om hjälp och sen inte lyssna! Hon var ju den som ville att jag skulle komma hem, men hon jobbar och fixar med sin sida hela tiden. Visst jag respekterar hennes arbete och hennes fritid, men att hon ska sitta vid datorn hela jävla tiden. NEJ! Hon undrar varför jag är hos pappa så mycket, det är för att där lagar jag och pappa mat tillsammans, visst det är väl inte kul jämt, men vi pratar och tittar ibland på någon film eller lyssnar på och diskuterar musik. Så att säga att jag ska komma hem för att jag är här så lite och sen bara sitta vid datorn och inte vilja göra något är fan inte så kul för mig. -.-'

Jag fattar att hon vill göra sin datorgreja, jag vill ju också hålla på med min datorgreja. x'D Fast jag vill iallafall umgås lite också... Okej, hon kanske inte vill se på film men då kan hon väl komma med något förslag? Vad tycker ni? Kommentera era tankar och idéer, snälla. Tjubbs!

Empty head!

Tjubbs! Sorry att jag inte skrivit men jag har haft mycket och göra. ^^'  Igen...  x)   Orkar inte skriva om allt jag borde ha skrivit om, om jag vorit aktiv. XD  Skulle bara bli ledsen...  Jag mår ganska bra. ^^' På fredag ska jag och Alex träffa Arvid! :D Och kanske Eldar. Om han kommer måste han ha med sig min mössa. Eller vår mössa... Jag är faktiskt delägare på den! :D  Jag ska gifta mig i den! ^^'  Snart är skolan slut, vi slutar den nionde juni. Det ska bli skönt, slippa alla jobbiga människor, slippa bli nertryckt. Okej, jag är väl inte precis very-mobbad. Jag har ju också känslor, är ingen jävla maskin, det verkar alla tro... D=  Just nu vet jag inte vad jag vill göra, med mig själv och livet. Jag vet vad jag vill jobba som men det blir hårt arbete för att lyckas, det vet jag. För att bli åklagare krävs utbildning, bra utbildning. Jag tänker börja på Östra real. ^^' Hehe, ni kanske inte bryr er om mig och mina drömmar, men det är ju jag som skriver, right? ;D Det är ju långt kvar till dess, jag vill ju veta vad jag ska göra medans jag väntar. Tyvärr varken stöttar eller tror min mamma att jag ska klara det. =( Hon pratar bara om att jag måste plugga jättemycket och så. Speciellt när jag tjoar över lov, eller säger att jag längtar till e.x sommarlovet. Fast vem fan gör inte det!? xD Det är synd... ._. Att hon är så jävla negativ. Ajja, jag kan inte ändra på henne. x)


Så vad ska jag göra nu? Nu medans jag väntar? Självklart kommer jag plugga och så, speciellt efter sommarn då vi får betyg. Dx Under sommarn då? Träffa kompisar... Mer då? Vad ska jag göra tills jag får jobbet? Jag känner mig bara tom? I huvudet, hade ganska mycket klart för mig, men nu... ._. Bajs, jag vill veta! >.<  Vad tycker ni jag ska göra? Skriv gärna en rad om det eller något annat. ^^' Tjubbs!

RSS 2.0