Suck!

Tjubbs, ätit asmånga muffins idag. Säkert tio stycken! HAHA! XD <3 (So jag bakat, de som blev failade och platta. xD) Skitsamma, de var goda. Chattar lite med Madde på msn just nu, trevligt.


Det känns lite som mina vänner sviker mig, utan att de märker det. That sucks! De snackar om kärlek hela tiden, vem de gillar och så. Typ om någon är tsm med någon så snackar de om personen m.m. De förväntar sig att jag ska snacka med dem om deras killar/tjejer/kärleksproblem och allt sådant. Det gör jag gärna, tycker det är askul! Men när jag vill snacka om någon jag gillar så vill de inte snacka så mycket, eller smsa eller chatta eller vad  det nu än är. Det är dåligt! Ibland skickar de, via msn eller sms, typ "._______." eller "-.-'" eller liknande.

Samtidigt räknar de med att jag ska hjälpa dem med deras problem m.m. Kanske för att jag alltid gjort det... Jag brukar inte vara kär, senast var det i sjuan. Första terminen i sjuan. Går andra i åttan nu. Och då var jag inte kär sådär jättelänge precis, bara två-fyra månader. MAX!

Ajja, var bara det jag ville säga. Brukar ni bli sårade av era vänner? Hur då? Tjubbs! <3

God morgon!

Tjubbs, hemma idag med. Varit uppe några timmar nu. Kan vara skönt att vara hemma, men så fruktansvärt tråkigt. Imorgon kan jag tydligen inte heller gå till skolan. Tandläkaren väntar. Var där i fredags, i Odenplan. Imorgon ska jag upp till centrum och dra ut en tand. Orkar inte, det blir tredje gången. Fast jag kanske inte ska dit p.g.a att jag är sjuk.

Åt två mackor och drack ett glas O´boy till frukost. Gott! Känner mig fruktansvärt sugen på fransk chokladtårta, som den heter. MUMS! Vi har nerfruset i frysen. Tror jag ska fråga mamma om jag kan ta upp en bit. Assugen på något chokladigt! <3

 Som sagt ett problem löstes igår men ett nytt trädde fram. That sucks! Nu sitter jag i min säng med min laptop och lyssnar på musik. Vänta, ska bara hosta lite...

SÅ! Jaha, nu då? Mamma jobbar och har inte lust att gå in och fråga om jag får ta upp chockladtårtan eller inte. Hon jobbar hemma, med naglar och så. :D

"Våra värsta år" är på tv nu, nice. Tjubbs!

Hej! (Jag föreslår att morsan inte läser på en vecka eller något.)

Tjubbs, var bara på en lektion sen drog jag hem. Sjuk.

CP, CP, CP! Allt är lite cp just nu. Hoppas mina inlägg inte gör er deprimerade eller något. Hungrig. Hmm, nyss ätit middag. Soppa. Tomatsoppa, med lite pasta. Kanske kan ta någon macka? Men har redan ätit fyra idag, till lunch. Blä, orkar jag mer macka? Ajja, får bestämma mig snart.

Allt är cp med Thomas nu, fuck! Förklarar antingen senare i inlägget eller senare bara. Haha. Fuck! Har förstört allt, fast ändå inte. Well, orkar inte skriva mer. MAT! Kan inte ens skriva sammanhängande. Tjubbs!

Detta inlägg för morsan INTE läsa! :)

Tjubbs, jag vet att det har gått lång tid sen jag updaterade sist. Förlåt! Igen...

Min mamma läser/har läst min blogg, därav titeln!

INTE!

Idag kommer Alex hit, runt halv ett-ett. Vi ska äta nudelsoppa, hehe, och snacka. Jag ska färga håret med. Blått, fortfarande, fast med rosa "underlugg". :)

Nu till det mamma INTE får läsa!


Kär, kär, kär! Punkt. Jag är kär. I Thomas. Varför i Thomas? Han hatar mig! Tror jag... Madde, hjälp mig! Vad fan ska jag göra!? Jag är ju aldrig kär... Jag har ju sluppit den skiten jättelänge. Varför är jag kär i en idiot för? Det är ju idiotiskt! Ja, vad annars? Thomas. FUCK!

Ont. Aj! Så mycket aj, så mycket smärta. Så mycket kärlek.

Negativ kärlek.

Obesvarad kärlek. AJ! Aj??? Aj...

Tjubbs!


Helgen! <3

Tjubbs, filmkvällen hos Emil var nice. Vi såg tre filmer, snake on a plane (Tror jag att den heter.), the day the earth stod still och en annan film. Jag och Madde missade asmycket av andra filmen för att vi garva och snackade. ^^'
Vi kom hem lite efter tolv, hehe... Men det var lugnt, vi käka middag vid midnatt. Så borde det ju vara. Middag - midnatt. XD

Igår träffade jag härliga människor. Madde, hon hade sovit över så, Alexandra, Dennis, Robin, Emil, Kouppa och senare kom en kille som hette Alex. Han är dryg. :c Fast när han kom hade Dennis, Robin och Emil dragit. Fast det var ganska kul ändå. Sen drog även Kouppa och Alex, runt sex tog Madde tbanan. Medan jag och Alexandra stack till en "tunnel" i Kfem.

Nu har jag lunchrast, sitter i datasalen, ca femton minuter tills jag börjar. c: Tjubbs!

Mat kan vara svårt.

Tjubbs, idag ska Madde sova hos mig. YAY! Vi ska till Emil runt 17, han ska ha filmkväll. Trevligt! :) Jag har inte käkat något idag, vilket jag borde hehe. Ska jag käka frukost eller lunch? Hatar att äta! Eller inte själva ätandet utan att välja vad man ska äta. ._.

Har städat på mitt rum idag, behövdes. Eller enligt mig och min mamma behövdes det. Tog knappt fem minuter, haha. Rensade även bland mina älskade töjningar. Funderar på att töja andra örat med, har ju ändå totalt 6 smycken. En 2mm, två 3mm, två 4mm. Vackert! <3 Nu ska jag kika runt i köket, hehe. Tjubbs!

Grey´s anatomy och donera.

Tjubbs, idag var första dagen i skolan. Det flöt på, skönt att träffa folk ändå. När jag kom hem smsade lite med Izabella. Vi bestämde oss för att gå på bio, så runt halv sju såg vid Sherlock Holmes. DEN VAR SÅ JÄVLA UNDERBAR! :'D Se den, ni kommer inte att ångra er! Nu sitter jag i vardagsrummet med min laptop och ser på tv med mamma och min moster. Trevligt!


Jag har klickat runt på google nu, man måste vara 18 för att donera blod. FUCK! Det suger, på riktigt! Fast jag har skickat ett mejl och frågar varför. Dock lite mer utförligt än det ni nyss läste. Jag kom även in på en hemsida där man registrerar sig för att donera sina organ och vävnader när man dör. Man väljer själv vad man vill donera. Vill du också donera, skriv upp dig på: http://www.donationsradet.se/default____1283.aspx

Eller för att gå direkt till donationsregistret klicka här: https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx

Hmm, är lite sugen på choklad så... Tjubbs! :)

Förlåt för kortisar!

Tjubbs, jag tittar på tv. Family Guy på sexan. Ska lägga mig om någon timme, skola imorgon. Vi ska börja efter vanligt schema, börjar kl åtta och slutar kvart över två. Sen är det helg igen! ;) Så måste höra med morsan om lördag, ska höra om Madde kan sova hos mig då. Hoppas, det skulle väl vara kul? Som ni säkert märkt, suger jag på att blogga. Vet knappt vad jag ska blogga om och på senaste tiden har det blivit ganska korta inlägg. Sorry for that!

Jag är så sugen på godis, typ choklad. Gott! Fast jag har bestämt mig för att försöka minska mitt intag av onödigt skit. ^^ Käka äpplen eller något istället. Det har vi hemma nu, nice! Tar nog med mig ett imorgon! <3 Är jag gay eller vad? x'D Tjubbs!

Tråk är inte kul! :(

Tjubbs! Fan vad tråk man kan ha. Imorgon börjar skolan, fan. TRÅKIGT! På en fredag? Varför kunde de inte flytta fram till måndag eller något? Hoppas jag inte får för mycket läxor nu, tror inte jag får någon såhär första dagen. På lördag ska jag antagligen till Emil. Filmkväll hos honom, får se om jag går. Ska höra med morsan, Emil måste veta senast imogon. Madde kommer ju antagligen, skulle vara kul.

Vill töja mitt öra till 8mm, får bara ha 4mm. Som jag haft aslänge nu. ._. Mellan 10-12mm ska kunna växa igen, fast det varierar från person till person så om man vill vara säker ska man hålla sig på 8-10mm. Ni får kanske se bild på töjningarna + tröjan jag köpte. Kan visa alla töjningar jag har ju. XD Blablablabablabla, nu ska jag göra lunch.

T-shirt och töjningar! <3

Tjubbs, var med Alex i stan. Sjukt kul, mhyes! Köpte en grym tröja och två töjningar. <3 Kanske lägger ut bilder sen! Imorrn jag träffa vänner, nicenicenice! Vi ska åka in till stan, jag och Alex tänkte göra en "kompisträff" eller något sådant. Tyvärr kom hon på det idag men det blir ändå några som kommer. Får ta och planera en, på riktigt. Sedan. Nu har jag inget att skriva, fan vad jag är tråkig. Vad vill ni att jag ska skriva om? :) Tjubbs!

Home, and alive! :)

Tjubbs, hade det jättetrevligt i Dalarna. Det hände inte så mycket, man umgicks mest. TREVLIGT. Jag behövde verkligen den dagen, verkligen. Den gjorde mig jätteglad. :D

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, det är därför jag inte skrivit under dessa dagar. ^^

BLÄÄÄÄÄGH! XD Tjubbs!

RSS 2.0