Hej!

Tjubbs, inte mycket har hänt. Hade iochförsig NO prov idag. Det gick ganska bra tror jag! I tisdags fick jag mitt Nordea kort. YAY! Så nu är det bara legget som fattas! ;)

På söndag är det dop som gäller! Nadja, en av mammas bästa vänner, har fått en dotter. Kul och grattis säger jag bara! Så imorgon ska jag och mamma köpa kläder och kanske skor. Kanske ska med Madde till stan på lördag. Måste höra med mamma och med Madde. Att just lördag funkar. Imorgon är det matteprov. :( Men jag har pluggat! Nu ska jag hjälpa till i köket, tjubbs!

Hagavåldtäkt! :o

Tjubbs, igår var jag ju i stan med Jo-Jo. Hade ingen möjlighet att skriva efter det igår p.g.a att datorn var oåtkomlig. Jag och Jo-Jo åkte iallafall till stan där vi checkade in massa affärer. I Gamla Stan träffade vi Sebbe och Tilda! Det var kul! Vi åkte t-banan hem tillsammans lite senare.


När jag kom hem till pappa började vi kolla på "Kenny begins". Störd, stördare stördast! XD Den var jättekonstig men rolig! Efter ungefär en tredjedel av filmen åkte vi och åt mat och handla matsäck. Det blev Burger King till middag och pannkakor till matsäck. Vi åkte ju till Hagaparken med skolan idag, för att bli våldtagna. Nej men vi gick, mycket! Stannade här och var och svarade på sant eller falskt frågor. Sen drog vi hem! Jag var i Hässelby Gård kl 14:30, i vanliga fall slutar vi 16:00. :o

Idag är det teater! :D Kanske får träffa den mystisk Hanna. (A) XD
 

Tjubbs!

Stan med Jo-Jo!

Tjubbs, nu plattar jag håret och fixar mig. Har nyss duschat och fönat håret. Not fun! Jag ska dra till stan med Jo-Jo sedan, visst är det underbart!? Vi ska kolla i affärer, jag är i stort behov av en ny garderob. Kastade en tröja och ett par byxor idag, börjar bli tomt! Nu låter jag youtube göra sin magi, you know!

Fan! Mitt hår vill ju inte plattas! Det är ju någorlunda rakt men för mycket volym, konstig volym. Ska möta Jo-Jo vid t-banan vid kvart i två, så har trekvart på mig att göra håret lyckat och sminka mig. Sen får vi ju inte glömma att ta sig upp till centrum också! ;)

Imorgon är det skola igen, fast det är inte så farligt för jag har ju teater sen! Det ska bli kul och träffa alla, hoppas Hanna kommer. Hon är ju ny, så har aldrig träffat. Vem gillar inte nytt folk då och då!? ;) Förresten så har jag värsta hårkrisen också! Hur ska jag färga mitt hår nu? Blondt har jag, så är trött på det. Brunt vill jag inte ha! Vad tycker ni? Tjubbs!


I like my friends!

Tjubbs, sorry för den dåliga updaten! Idag drog jag till centrum för att träffa Jo-Jo. Vi gick omkring och kollade i affärer och drog sedan hem till henne. Där bestämde jag vad hon skulle ha på sig och sen fixade jag hennes hår. :D Det var skoj! När vi sedan inte hade något att göra, bakade vi muffins! De blev ganska fina! En vanlig vaniljsmet med lite vit choklad i, sen en lila frosting och lite strössel. :)


De blev ganska goda! Sedan flummade vi loss och satt lite vid datorn. Jag blev så glad av att vara med Jo-Jo. Thanks Pippi, you made my day! Jag åkte hem runt sju. Vi kanske ska ses imorgon igen. Dra till stan eller något! This was a nice day! :D

Louise är här, mammas halvsyster. Hon ska flytta till London och jobba så de ville träffas igen. De träffas jävligt sällan. Jag gillar Louise! Jag känner mig ensam på ett konstigt sätt. :/ I need a warm hug! Har börjat vara mer öppen mot mamma, hon tror ju vi har värsta bästa bandet och kan tala om allt. Det kan vi ju men jag öppnar fan inte käft för det! xD Nu är jag uttråkad och vet inte vad jag ska skriva. Fråga om det är något ni undrar, puss och kram! Tjubbs!


Tandläkarbesök!

Tjubbs, idag var det sovmorgon! Tyvärr fick jag inte ha det, iallafall inte så länge som den skulle ha varit. Jag skulle ju vara hos tandläkaren kl 09:25! Samtidigt som skolan började! I Odenplan... Så fick gå upp lite tidigare än jag hade hoppats. Jag borstade tänderna och hoppade frukosten, se så ställde jag håret. YAY! Fast det blev inte lika fint som det brukar! :( Nu ser det värre ut än imorse p.g.a att jag har försökte "borsta" ner det med fingrarna. XD

Jag åkte sedan till Odenplan, där jag spände tandställningen, och gick sedan tillbaka till t-banan. Som jag missade, fick vänta i nio minuter. Sen trodde jag att jag åkt förbi Råcksta men det hade jag inte! Så gick av i Råcksta och dörrarna stängdes. ._____.  Fick vänta i åtta minuter den här gången. Sen kom jag till NO:ns sista halvtimme. Efter det serverades pannkaka till lunch sen en ny timme i NO. När jag sedan slutat efter svenskan, klockan fyra, gick jag och Alex upp till centrum. Vi snackade lite och jag letade efter en Metero. Jag hittade ingen så köpte den Expressen istället. XD Läxa till imorgon inom SO är att skriva en inrikes och en utrikes nyhet. Alltså ta en från tidningen sen skriva med egna ord. Det är bara en del av all läxa till imorgon! SUCK!


Så nu ska jag göra läxor...!!! Tjubbs kära läsare! :D

Home after a Frapino!

Tjubbs, har kommit hem nu! Jag var i Odenplan som sagt med Alex. Medans hon spelade gitarr så läste jag på SO:n lite. När  hon var klar gick vi till "Serier" och där stod ju Wica! :O XD Efter att ha kollat runt lite där inne drog vi till Expresso Hause. Som faktiskt ligger vid spärrarna. Sjuk nice! Så vi köpte en varsin Frapino och tog t-banan hem. Tyvärr hann jag inte till Ö&B, kom fram till centrum klockan sju. De stänger ju vid sju! =( Så det blev ingen rulle! Dx

Nu är jag Frapino-mätt! :D Bara för ett tag...! >:D Tjubbs! ^^'


Håltimme! :D

Tjubbs, idag slutade vi en timme tidigare! :D Håltimme på engelskan. Fan, jag som gjorde läxan! 22 ord... Jag drog till Clas Ohlsson igen, frågade om de hade varningsband istället för tejp. Nej, de hade dem inte. Så jag drog ner till Ö&B och där! Där hade de varningsband! :D Blev jätte glad! Fast tyvärr var den 75mm x 100m... Visst 100 meter långt är nice men 75mm var lite för brett! :/

Ska jag leta på något annat ställe eller köpa både tejpen och bandet? För att prova... Kan ju börja med en! Vad tycker ni?

Nu ska jag göra lite läxa som är tills på fredag. Jag är så duktig! Jag gör läxor tills iövermorgon! xD Senare, när Alex slutat på hemspråket kanske jag följer med till Odenplan. Hon ska spela elgitarr och då kan ju jag kolla upp affären "Serier". När hon har slutat ska vi nog ta en Frapino på Expresso Hause. Det ligger vid t-banan! Wica kanske ska komma också! :D Fast jag måste höra med mamma först! ^^' Så nu ska jag dyka ner i lite läxor! Tjubbs!


Morgon!

Tjubbs, jag har nyss tryckt i mig en macka. Med endast skinka! Jag har sen lunch så måste ha något att gå på. ;) Första lektionen idrott...! Tråk! Jag ska vara med, ja. Jag plattade håret innan frukosten och hade lite svårt att välja tröja. Det ser helt okej ut fast jag trodde det skulle se stört ut. Har mina blåa byxor med svarta zebraränder. Sen en svart T-shirt med skelett-tryck. Grönt skelett! xD Rött hjärta. <3 Fast det funka trots att det var blå och grön! Allt är ju typ i tvätten, måste VERKLIGEN köpa lite grejer. Tänker höra med mamma om barnbidrag!


Fixar med Sala idag istället! (A) Jag har inte haft så mycket tid! Måndag = teater + var hos pappa där vi inte har internet för stunden. Tisdag = Kom hem runt halv fem, gjorde mellis och läxor. Skrev även ett litet inlägg. Det är jobbigt med tusen bilder och video´s! ;) Så vi hörs senare! Tjubbs!

Hej igen!

Tjubbs kära läsare! Idag var det sovmorgon! YAY! Egentligen skulle det vara SO men vår SO-lärare skulle vara med sjuorna eller något så vi fick håltimme. Det var skönt! Så vi hade bara en timme innan lunch! (Tidig lunch idag!) Sen var det hemkunskap, vi gjorde pizza. Det var kul och ganska gott. Skoldagen slutade vid fyra., jag och Alex drog upp till centrum. Jag skulle hitta varningstejp, svart och gul. 8D Finns på Clas Ohlsson för 59 kr rullen! Ska använda bitar runt armen och runt håret. E.x om jag ställt håret vill jag ha det! Fast då måste jag låta klistret torka innan jag knyter den runt huvudet. (A)

Igår var det teater! Det var kul, synd att tiden gick så fort bara. Jag fick träffa Emil, en ny kille. Ganska rolig och knasig. Passar in i vår familj. 8D Fast Hanna, en ny tjej, var tydligen sjuk så henne får jag träffa på åndag första gången. :D


Nu lyssnar jag på musik och gör engelska läxan. Helt okej! Jag kommer lägga in ett inlägg om helgen i Sala senare idag tror jag. ^^

Jag och Alex ska åka till stan om två veckor och handla! :D Frapino, manga, saker! <3 Då kommer vi båda ha ca 500. Vi gjorde en varsin lista idag, om vad vi ville ha. Köpa själva eller bara ha. XD Jag skrev saker som jag faktiskt kan köpa eller önska mig till jul. Ni kan få min lista!


Köpa själv:

- Gul/svart rulle, som jag skrev om tidigare i inlägget. ^^

- Gul steroväska från Rio.

- Patronskärp från Punkt Shop.

- Nitskärp från Punkt Shop.

- Frapino från Expresso Hause! <3

- Gula jeans, där jag hittar.

- Svarta jeans, där jag hittar.

- Blekningsmedel, Jane Mood.

- Hårfärg, blå och knallröd?

- Manga!

- Kajal från MakeUp Store, olika gråa, svarta och röda nyanser.

- Ögonskugga från MakeUp Store, olika gråa, svarta och röda nyanser.

- Lösögonfranslim, ej till lösögonfransar, MakeUp Store.

- Stenar, från MakeUp Store och där jag hittar. (Klista fast under ögonen med lösögonfranslim!)

- Mascara från MakeUp Store.

- Got2Be Glued, hårspray, gul flaska.

- Got2Be, vax, blå burk.


Önska mig:

- Presentkort på Core.

- Presentkort på MakeUp Store.

- Presentkort på Blue Fox.

- Presentkort på Shock.

- Presentkort på Rio.

- Presentkort på Punkt Shop.

- Pengar.

- Klappa vargarna.

- Moppe.

- Spiraltöjning.

- Piercing.

- Platåskor från C.U.M!

Det var det! Inte så lite va? (A) Nu ska jag fortsätta med engelska läxan! Tjubbs!

Sala and Madde! <3

Tjubbs, idag ska jag till Sala. Ska bli asnice! :D Lägger in bilder och video´s på söndag eller måndag. Madde´s present får ni se i samma veva. Idag ska jag alltså käka frukost, sen åka bil i två - tre timmar med sköna kompisar. <3

Grattis Madde! Hon har blivit fjortis! xD 14 långa år!

Vi hörs! Nu ska jag äta frukost, jag är inte ett dugg hungrig, men jag måste! Tjubbs! xD

Mycket skola!? XD

Tjubbs, som jag sa igår så lovade jag bilder. ;) Ni behöver inte oroa er! Jag har håret ställt idag med! :D Som ni kommer se på videon! Oh no! Jag avslöjade mig! Cred till mig, för jag ger er bilder och videos! XD

Imorgon ska jag upp vid åtta! PÅ EN LÖRDAG! Madde fyller år idag. 11/9!!! :O  Fast vi får inte fira henne förrns imorgon. Kanske hinner blogga imorgon, kan lägga upp bild på vad hon ska få då. Kan ju inte göra det nu! ;) Jag, Emelie och Alex ska komma. Och Madde såklart! xD Tyvärr kunde varken Natti, Annie eller Linda. De hämtar oss vid nio. Jag ska ställa håret igen! ^^

Vi ska åka upp till hennes landställe igen! Sala, remember that weekend? ;) Ofcorse you do! Kommer hem med bilder och videos! ;)


Video från skolan! XD Jag, Alex, Wica och Anna.

(Se Alex´s blogg www.krammonster.blogg.se eller Wica´s blogg www.yaoimonster.blogg.se ! Som ni märkt är vi monster! :D Rawr!!!)



Dagens outfit! xD


Mitt hår! :D


Jag igen! =)


Alex på syslöjden! Very unhappy! XD


Alex försöker att gömma sig. x)


Trying look normal...?


- OMG! :D


*PUSS!*


- PÅ DIG!


BLÄÄGHU!!!


- Vad? Jag har inte gjort något? *FörsökTillOskyddfullBlick!* End of the storie...


Extremt konstig bild på Wica? xD





Alex utanför t-banan!

Tjubbs! :D


Torsdag idag! XD

Tjubbs, det var sovmorgon idag så jag hade gått om tid på mig. Jag ställde mitt hår! :D Det blev faktiskt lyckat idag, med både vax och hårspray så håller det. Vi började med syslöjd, tråååk! Sedan hade vi NO, eftersom jag varit borta fick jag skriva av Alex hela lektioner. Sen hade vi lunch, utan Wica och Anna! D: Sen var det NO igen, dubbeltimme you know. Då fortsatte jag att skriva av. xD Både gammalt och nytt. Det blev flera sidor. Bajs! Sen var det mentorstid och vi röstade friends. Efter det var det matte. Det är matte-test imorgon! Oh no! D: Efter lektionen var det svenska, sista lektionen. Vi såg på en film hela lektionen. De hade börjat redan, så hade missat halva. Den var sjuk! xD Fast bra på något konstigt sätt, man garva då och då. Det var en inspelad "enmanshow",t typ teater. Om en killes liv, Henrik Ståhl. Han var mobbad i grundskolan, han berättade om det och typ visade. Skämtade med mera. Själv, helt ensam. Duktigt gjort ju! Jag och Alex satt och garva medans alla andra var typ guldfiskar. Några skrattar lite då och då. Snacka om dålig humor! De alltså, vi har den bästa! :D

Just nu är jag hos pappa, det var länge sen, så kan inte lägga in bilder eller så. Har en bild på mig med mitt ställda hår. :D Ingen sladd här, så lite svårt. :/ Jag har gjort matteläxan och  käkat middag. Det blev pasta med skinka i tomatsås. Det är ganska gott, jag hade i liiiiite för mycket svartpeppar bara. ^^'

That was my day! Tjubbs!

Day in school! :D

Tjubbs, idag tog jag mig till skolan. Vi började med gympa, fast hade en lapp med mig där de stod att jag slapp! Hela nästa vecka med! Sen var det rast, så jag och Alex snackade hela gympan och rasten. Hon hade glömt kläderna hemma! x'D Sedan var det svenska, helt okej. Vi läser någon bok. Typ "Kim Novak badade aldrig i G." Någon sjö, helt okej. Ganska konstig bok faktiskt. Efter svenskan gick vi till språk. BLÄÄÄ! Tråkigt alltså! Vi höll på med arbetsboken och det funkade väl... Sedan var det lunch! :D Inte för att jag var hungrig utan det var rast! ^^ Det var ris, currysås och någon sorts schnitzel. Det funkade, tog ett glas vatten med.

Under rasten fotade vi, mest jag och Wica, och lyssnade på musik. OCH SNACKADE! :D Sen gick jag och Alex till engelskan och Wica och Anna till matten. Sista lektionen. Skönt! Kort dag, fast jag hostade inte så mycket. Så det var inte så farligt. När vi slutat stack jag upp till centrum, köpte Noskapin. Hosttablett typ. Funkar gaaanska bra iallafall. Sen kom jag hem! Ska göra MA-läxa nu men först en störd video! xD



Tjubbs!

Sala soon! :D

Tjubbs, har duschat sen sist. Så mitt hår ser för jävligt ut. Lockigt, fast det var det innan med. xD Jag och mamma har fixat lite med headern på PhotoShop. Det gick sådär. Jag vet inte om jag vill ha små söta saker eller bubblor. Glott lite mer på TV, kollat mer på bloggarna och hostat. Jag åt två skivade äpplen till lunch. Svenska höstäpplen med lite socker och kanel. Ganska gott! Kanske inte ska kalla det "lunch", det var ju klockan fyra! Ungefär... 

Har fortfarande inte gjort matteläxan men SO:n är som sagt avklarad. Matten är ändå inte förrns till på torsdag, så jag hinner. :)

Jag snackade lite med Madde på msn och lurade henne lite. xD Sen ringde hon panikslaget upp, så vi snackade lite. Sen dog min mobil, så ringde via hemtelefonen. Hon fyller ju år på fredag! På lördag så ska hon dra med några kompisar till Sala. Där hennes landställe ligger. Det ska bli kul! Berättar mer när kag vet mer! ;)

TRÅKDAG!!!

Tjubbs, stannade hemma idag, igen. Käkade frukost, igen. Har glott på TV och suttit lite vid datorn, igen. Jag jag har tråkigt, igen. Kul va? BLÄÄÄ! Tråkig dag som fan! Har ju börjat läsa D.N.Angel igen. Avslutade aldrig den. ^^' 

Fast jag ska börja på bok fyra nu. Eller inte just nu men lite senare. Fan vad jag ör uttråkad! Vad ska jag göra? Vad tycker ni? Baka? Yeah right... That´s a big no-no from mum. Jag har ju inget att skriva om!

Förresten teatern har börjat igen! :D Det var andra gången igår men jag missade det! Såklart! The sickchild is here... Tydligen har två nya börjat, som inte var där första gången. Två ut och två in. Ja, Axel och Arvid har ju slutat. Annars har väl inte mycket skett. Tjubbs!

God morgon!

Tjubbs, jag tråkar fortfarande. Mamma jobbar inte idag, så jag kan sitta vid datorn. YAY! Mitt internet är det fortfarande något fel på. Suck! Stannar alltså hemma idag, igen! Har degat till kl elva - halv tolv. That´s nice! Fast inte om man hostar! Nu ska jag göra något att äta. Hmm... Macka? Nej... Flingor? Nej... Tårta? Ja! Får jag äta tårta? Nej... Vad ska jag äta!? Jag får gå till köket och se efter! ;) Tjubbs!

Långsam dag!

Tjubbs, jag och Jo-Jo/Pippi träffades aldrig idag. Min mamma ville att jag skulle ta det lugnt idag. Suck! För att kunna gå till skolan imorgon, nu verkar det ändå som om jag inte ska till skolan imorgon. Fast kanske var bra för Pippi, hade kanske smittat henne annars. Oh no!

Har bara varit hemma, glott på TV och suttit vid datorn idag. TRÅK! Imorgon kommer jag väl göra läxor, om jag ska stanna hemma. Så jag kommer nog missa teatern också. Fick inte baka muffins. WHÄÄÄ! Alla andra får ju! ;__; 

Mamma jobbar ju hemma så vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket imorgon, datorn står i arbetsrummet. Mitt internet CEPEAR! Fast eftersom jag smittat henne, så kanske hon inte ska jobba imorgon. Ops!

Dagen bara segar sig framåt, klockan är bara lite över tre!!! Vad ska jag göra? Har ju fått ny TV så det är ingen inbyggd DVD-spelare och mamma har bosatt sig i soffan. Kan inte kolla på film, inte baka, inte träffa någon. Har ni några förslag? Kommentera dem då! Kanske blir frisk då! ;) Tjubbs!


Sjuklingen! :O

Tjubbs, mitt internet har inte varit som det ska. Jag har inte kunnat göra så mycket åt det, har varit sjuk. Fast nu börjar jag till friskna! :) I torsdags klarade jag två lektioner innan jag gick hem. Ojdå! I fredags stannade jag hemma, vilket slutade med att jag smittade mamma som just nu gör frukost. Man gör ju inget när man är sjuk så man går upp jävligt tidigt. Klockan är 07:48 och jag har varit uppe i kanske en timme. OMFG!


På fredagen såg vi Pirates of the C. Det var länge sen! Den var jävligt bra, som vanigt. Sen igår hyrde vi tvåan och trean. Fast jag vet att vi haft tvåan och kianske trean. Hmm...? De var ju såklar också skitbra! :D Vi hyrde en annan film också men den ska vi se idag, kommer inte ihåg vad den hette och orkar inte ställa mig upp. Idag kanske jag ska träffa Jo-Jo/Pippi. Same person...

Den som lever får se, tjubbs!

Plattång! <3

Tjubbs, här sitter jag och plattar håret. Fortfarande sjuk men ska ändå till skolan. Kanske ska sminka mig för en gångs skull och ställa håret. Börjar ändå inte förrns 09:25 så jag har tid på mig. Fast jag kanske tar min älskade DC-keps! <3 Den är blå men jag är röd och svart. Hmm... Bryr mig inte om det! Min keps är bäst! Jag har inte ens plattat klart till hälften. Wellwell... Tjubbs!

Matte och elak hals?

Tjubbs, jag har nyss gjort min lilla matteläxa. Det var bara sex tal att göra. Tyvärr var alla a-, b-, c-tal. SUCK! Fast det gick fort! Bara någon minut! *STOLT!*

Oh no! Jag tror jag börjar bli sjuk. Det kliar i halsen, kittlas nästan. Elaka hals! Jag har lust att kräkas. (Mysigt!) Hostar som fan, ont gör det med. Hade ont i huvudet men tog en alvedon. Som hjälpte! :D Får se om jag ska till skolan imorgon eller inte. Jag måste ju höra med mamma också. Förut ville jag vara sjuk men nu... Jag kände redan då att jag ville spy. Wellwell, ska inte äckla er mer! ;) Tjubbs!

Go girls!

Tjubbs, världen är så jävla respektlös! :@ Idag på tyskan så skulle jag översätta en del av texten men då började några killar snacka! Sen när Birgitta, våran tyskalärare, sagt åt dem att vara tysta ska jag börja om. Då börjar de igen!!! :@ Blev så jävla arg p.g.a det! Respektlöst som fan, ville spränga världen just då. T.o.m de andra tjejerna kunde läsa högt och MAX bli avbrutna av idioterna EN gång. Fast jag är ju "emo" så jag ska åka på dubbelstryck... SUCK!

Det ska vara jämnställdhet tycker jag! Kvinnor behandlas ju som skit i vissa lägen, många lägen! Mindre lön, mindre chans till jobb m.m. E.x om det hade varit en kille som skulle översatt och jag skulle prata med någon då skulle de dampa på mig. Skrika och ha sig. Om en kille skulle snacka på lektionen skulle läraren säga till men "förstå". "Det är ju en kille!" Om jag eller någon annan tjej skulle öppnat käften när man inte får då hade läraren blivit asarg och typ kastat ut en efter MAX två ggr. Killarna får flera chanser, de driver t.o.m vissa lärare. Skulle jag göra det skulle jag bli utkastad och få en hemringning antagligen. SUCK!

Fast jag är ju tjej, inget värde. Bara en sak som ska göra så männen får det bättre. Feminist? JAVISST! Fuck boys! Go girls! Tjubbs!

R.I.P Daisy

Tjubbs, allt möjligt har hänt på sistone. Daisy har dött! Madde´s katt har dött! Så jävla sorgligt. Först blev hennes katt Basse överkörd och Madde blev asabajsledsen! :( Nu har även Daisy blvit överkörd av en bil. PÅ SAMMA STÄLLE SOM BASSE! Hemskt! :( 

R.I.P Daisy!


Jag är så ledsen Madde! Hoppas du mår bättre snart! Tjubbs!

Sala! <3

Tjubbs! Har varit i Sala under helgen. Min kompis Madde´s landställe. Vi hade askul! Bilder och videos kommer. Jag har lärt mig att åka moppe, ramlade inte, och kan även köra Madde där bak. O.B.S! VINGLIGT! Så när jag fyllt 15 kan vi lagligt köra till Sala stan. Eller centrum kanske man ska kalla det! xD




Vi åt havreflarn! :D I <3 cookies!



Madde hittade en groda! :D Sweet!



Moppen! <3









Jag ramlade inte! :D Fett stolt! I början var det vingligt men nu kan jag åka ganska bra! Kan inte köra folk där bak så väl som Madde än. Hon är grym! www.madeleinefr.blogg.se När jag blir 15 blir det lagligt för oss att köra! Då kan vi åka till Sala stan. Eller ja, Sala centrum snarare! Ganska litet! ;) Kul ska det bli, måste självklart lära mig mer om skyltar och skjutsa såklart! xD


 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nu mer bilder! ;)


Våra skuggor!


Ful bild på mig. xD Madde kör!



Here is the driver! (?) Madde! x'D


Godispaus we like! :D


Madde! Love!




Vi hade med oss en påse att ha allt i. Vi hade handlat tidigare och vill ha med oss
allt till stället där hon lärde mig åka! :D FAST den blåste iväg! D: Så jag fick ha allt i fickorna.
Madde körde hem så! xD



Madde försöker få tillbaka påsen genom att kasta stenor mot den. Så att den flyter tillbaka mot oss.
Tyvärr träffade hon påsen så den sjönk! XDDD



Madde ska precis åka!



Nu är hon påväg tillbaka! :D

Annars åkte vi runt lite här och där, pratade, gjorde mat, såg på TV. Den modige lilla brödrosten! <3 :D XD
Åkte båt! Fast det får ni se mer om nu! Vi hade picnick där med! Snälla försök fatta vad jag säger! XD






Tjubbs! XD

RSS 2.0