Lyckad dag!

Tjubbs, idag har tiden flugit iväg. Jag sov hos Alex igår, skulle ha träffat Izabella idag men så blev det inte. Så jag träffade Alex, Felicia och Viktor. Vi var i centrum och lallade runt. Haha! Efter ett tag skulle Felicia hem, hon fyller år imorrn men firas idag, så vi andra stack till t-banan. Jag och Alex åkte in till stan medan Viktor tog bussen hem.

Jag och Alex hade ganska kul i stan och gick både här och där, hon köpte ett par skor på DinSko. Fina på henne faktiskt! :)    Sen var vi i centrum igen för att gå till Kfem, som vi alla fyra hade gjort tidigare. Finns en "tunnel" där typ. Med en plan rulltrappa som vi åkte upp och ner för, inte hela tiden utan vid stod och snacka en också. Påväg dit, försa gången, så Alex Arvid. (!) Alex <3 Arvid och det har hon gjort länge. Så jag smsade honom och frågade vad han gjorde, via sms. Annars hade Alex dött! Det vill vi väl inte? ;)
Han svara! Hasn brukar ju aldrig ha pengar
, så Alex dog typ ändå. R.I.P! Sen återuppstod hon och ville att vi skulle spionera på honom lite. (Han var och handla julklappar med sin bror eller någon.) Sen såg han Alex och oss andra men gjorde inget speciellt. Det var ett ganska långt avstånd på minst trettio meter och han stod i kö till en bankomat. Vilket bara var bra, för hade han fått för sig att gå til oss hade Alex dött på riktigt. Då stack vi till Kfem-tunneln.

Så sen när vi varit i stan åkte vi som sagt tillbaka till centrum. Påväg mot Kfem snackar Alex om Arvid. Hon sa att hon kände sig som en narkoman och ville se honom igen. Strax därefter snackar hon om hur han såg ut, samma frisyr men att hon trodde/undrade om han blivit längre. Just då slår jag till henne i magen med hjälp utav min arm. Arvid är påväg mot oss, endast några få meter framför. Alex såg chockad ut när hon såg honom och han lika så. Jag sa "Hej!", Arvid svara och Alex sa "Hej!" precis därefter. Snacka om att hon var asglad efter det! (Vi gick bara förbi varandra, ingen stannade. Förutom Alex hjärta! XD) Då började Alexandra prata om att hon inte skulle kunna sova nu. Ämnet rullade på tills vi kom till tunneln/rulltrapporna.

När klockan var tjugo över sex var Alex tvungen att gå, jag följde henne en bit och träffade sedan min morsa. Gick hem strax därefter, rolig och lyckad dag! Speciellt för Alex! ;)

(Ingen har sett honom på månader typ! Wow-tönt! xD Så därför var det värt att skriva om.)

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul att Alex såg Arvid. :)

Jag gillar också att spela Wow. x)

2009-12-20 @ 22:13:00
Postat av: Anonym

Tack!

Jag har inte fått nått sms av dej?

Nej, jag vet att du inte sett mej, men jag går i skolan, fast inte lika lång tid och mer avskillt. Jag tror inte det blir så lätt för mej att ses just nu "/

<3

2009-12-21 @ 10:56:22
Postat av: Nerurie

Oj, glömde skriva att den kommentaren över var från mej x3

2009-12-21 @ 10:57:04
URL: http://nerurie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tufft :P

2009-12-22 @ 11:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0